Bij het kiezen van de cocktailjurken, zou je meestal geconfronteerd worden met een groot dilemma – Kies je voor het lange type slanke of de korte soort knielange? Soms kun je uiteindelijk het kopen van beide of helemaal geen, omdat je niet kan beslissen over een. Dat haren trekken vraag kan gemakkelijk antwoord zijn als je kijkt naar uw voorkeur en lichaam kijken bij het vergelijken welke jurk te kopen.

De lange avondjurken voelt u zich meer volwassen en sexy. Dit komt omdat de jurk is op maat gemaakt om te pronken met de contouren van uw lichaam. De lange rok jurk kan ook worden gebruikt als u niet wilt pronken met je benen. Als u in het bijzonder lang persoon dan de lange en slanke jurk zou je heel goed past. Het ontwerp zal helpen om je lichaam een ​​contour wanneer de mannen kijkt naar je. De lange rok ontwerp is ook meer geschikt om te worden gedragen in een formele avond, want met een veel huid wordt als ongepast beschouwd.

Klik om de details over deze jurk te zien

Klik om de details over deze jurk te zien

Voor de korte knielange avond cocktailjurken, het geeft ze het gevoel dat je uit voor de lol in plaats van te willen formeel. De korte rok laat u bewegen beter, zodat je weg kan dansen terwijl het dragen van de knielange jurk. Ook kunt u om te pronken met de grote benen die je hebt. Er zijn ook sommige vrouwen dat de korte knielange avond cocktailjurken zo schattig overwegen. Helaas is de korte lengte van de rok is niet geschikt om te worden gedragen in een formele gelegenheid en te behouden voor gebruik in een informele avond uit.

Er zijn een aantal gebieden waar zowel van de jurk zou kunnen passen in. De lange knie jurk kan gedragen worden in een ongedwongen avondje uit en met een lange pijp, kunt u dansen in het. De korte knie lengte kan ook gedragen worden wanneer je gaat eten met je klant.

Uiteindelijk of u koopt wat voor soort jurk is nog steeds aan jou. Dit artikel is enkel te helpen kiezen voor de beste avond cocktail jurken te kopen en te dragen. Als je hart schreeuwt uit voor een bepaalde jurk dan ga je gang en kopen. Wat telt het meest is dat u comfortabel en voel me redelijk draagt.