Vierkante Sjaals – trendy manieren om sjaals te dragen!

2014-Big-Size-90x90cm-font-b-Silk-b-font-font-b-Square-b-font-font-b

Vierkante sjaals zijn ideale accessoires om elke look te verbeteren. Ze komen in verschillende stoffen, ontwerpen en vormen zoals driehoek, rechthoek en vierkant. Hoe je een sjaal draagt ​​in grote mate afhankelijk van de grootte en vorm. Hier zijn verschillende modieuze manieren om vierkante sjaals te dragen:

1. Te beginnen met de eenvoudigste manier, alles wat je hoeft te doen om te kleden je outfit is om een ​​oversized vierkante sjaal te nemen en vouw het in de helft om een ​​driehoek te maken. Dan, rol het losjes en gewoon draperen over je schouders. U kunt de sjaal dragen op deze manier meer dan een tank top of onder een jasje.

2. Een andere makkelijke manier om een ​​vierkante sjaal te dragen is om ze te dragen als een gelijkspel. Opnieuw beginnen met het maken van een driehoek met de sjaal van vouwen in het midden. Vervolgens rolt de sjaal losjes om een ​​lang stuk stof te maken. Drapeer deze lange sjaal rond de nek en das zoals je zou een gewone nek binden, maar houd het los.

3. Een variatie van dit gerold sjaal is de gedraaide sjaal, die kan worden gebruikt als riem. Draai gewoon een grote vierkante sjaal aan een touw te maken en bind deze rond de taille. U kunt alles netjes te houden door het steken van de uiteinden onder de sjaal. U kunt ook een grote boog uit een vierkante sjaal die schattige gebonden rond de nek of zelfs om een ​​portemonnee zou kijken.

4. Om de traditionele manier van het dragen vierkante sjaals om de nek te werken, bind je sjaal kap-hals stijl. Leg een grote sjaal op een vlakke ondergrond met de achterkant naar boven. Vervolgens brengen de diagonale uiteinden bij elkaar en binden in een platte knoop. Plaats de knoop in het centrum op de top van de sjaal. Neem de andere uiteinden en bind ze iets lager dan de achterkant van je nek.

5. Vierkante sjaals zijn ook grote wraps voor het haar, hoofd of schouders. Om een ​​hoofd omslag te maken, moet u ook de vierkante sjaal vouw diagonaal zodat je een driehoek zou hebben. Vervolgens lag de lange zijde van de driehoek sjaal over het voorhoofd en breng de uiteinden naar achteren en bind ze bij de nek over de punt van de driehoek.

6. Om een ​​schouder wrap maken, neem dan gewoon de vierkante sjaal en vouw het diagonaal. Vervolgens leg de sjaal rond de schouders en bind de uiteinden aan de voorkant in een platte knoop. U kunt de knoop te passen dus het is een beetje uit aan de ene kant voor een meer interessante look. U kunt decoratieve broches gebruiken om uw sjaals of ringen bevestigen aan de uiteinden bij elkaar te houden.
Misschien wel de meest populaire vrouwen sjaals deze dagen zijn de zijden trendy vierkante sjaals Ze zijn inderdaad populair geworden en zijn zeker hier te blijven. Ook de prachtige vierkante sjaal ziet er erg leuk … of ze nu gedragen met een denim jasje, leren jas, pak, colbert, jas of trui.

doris

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>