Wat te dragen voor bruids partij

Bruids douches zijn het laatste moment voor de bruid om tijd doorbrengen met vriendinnen als een alleenstaande vrouw. Het wordt vaak gevierd in de meest comfortabele plek van de bruid met een thema dat van belang is van de bruid. Het is als de laatste kans voor de bruid te wild en gek als een enkele dame gaan. Daarom is het allemaal om plezier en genot. Iedereen maakt zich zorgen over wat te dragen voor het feest. Eigenlijk is er geen protocol voor de jurken. Het moet gewoon worden gecoördineerd met de rest van de groep.

jurken1

Bij de beslissing over wat te dragen moet je eerst weten wat de thema van de bruids douche. Als het thema niet is beslist, kunt u het raden van het belang van de bruid. Als u nog niet weet, kunt u ook vragen aan de bruid om zeker te zijn. Laten we zeggen dat het feest is in een van de functie hallen van een prestigieus hotel om 7:00 in de avond, dan is het waarschijnlijk een cocktail party. Zoek jezelf een cocktail jurk met een eenvoudige, maar stijlvolle look op. Als het een zwembad partij, beter pak je beste zwemkleding en een bloemenprint jurk voor een chicer zomerlook. Draag een casual kleding als de partij zal worden gehouden in het huis van je moeder. U kunt uw meest comfortabele khaki shorts gecombineerd met een T-shirt en flats voor een barbecue party tijdens de warm seizoenen te dragen. Als het feest wordt gehouden in een spannende en unieke plek, merkt dat je een outfit gebaseerd op het thema. Sommigen zullen een pyjama party hebben, daarom zal een nachtjaponnen of een slaap slijtage doen. Als het gebeurt dat de bruid is zo in stripfiguren, dan, op zoek naar een kostuum zoals de Disney-figuren, of Superman karakters. Het kan waarschijnlijk alles wat je kon bedenken.

jurken2

De essentiële wat je moet onthouden is dat je gaat een aantal jurken die goed bij je passen te vinden. De jurk die je echt kunt zeggen: “je ziet er prachtig uit” als je voor de spiegel staan. Echter, in gedachten houden dat je niet mooier dan de bruid eruit moet zien. Het is haar laatste genot als een enkele dame. Daarom moet zij de ster van de partij zijn.

jurken3

(Raadpleeg de volgende links voor een brede selectie van de bruiloft feestjurken, door Bridesire)

Avondjurkenhttp://www.bridesire.nl/avondjurken_c114

Galajurkenhttp://www.bridesire.nl/galajurken_c113

doris

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>